Espressor Philips Senso Sarista +10 Kg de Cafea Kafune ™️
Kafune Kafune
Espressor Kafune
Espressor Kafune

Primești un aparat de cafea Philips Senseo Sarista dat în folosință gratuită, la achiziția de cafea boabe KAFUNE

Avem două pachete pentru iubitorul de cafea din tine.

Ai de ales între un pachet cu 6 kg de cafea boabe cu blendurile Aromao, Intenso și Arabica, Light, Serenita și Equilibrio sau unul de 10 kg de cafea, din aceleași blenduri.

Îți dăm în custodie, la oricare dintre aceste pachete, un aparat de cafea de cursă lungă – Philips Senseo Sarista, cu care să-ți faci cafea cât vrei tu, când vrei tu.

Ce zici?

Ce beneficii ai din această promoție?

Tu și ai tăi vă veți bucura, acasă, de un espresso de calitate KAFUNE la un cost de sub 1 leu pe ceașcă!

Un espressor performant Philips Sarista dotat cu pompa Ulka de 19 bari.

Transportul și service-ul sunt gratuite!

Ți-l reparăm sau înlocuim gratuit dacă are probleme, iar dacă vei cumpăra 6kg pe an și decalcifierea va fi gratuită!

KAFUNE LIGHT

Expresie sofisticată a delicateții, KAFUNE LIGHT este blendul creat special pentru iubitorii de cafea care vor să se bucure oricând de senzațiile unei cafele premium. KAFUNE LIGHT este un blend unic pe piața din România, atât prin caracteristicile specifice unui blend premium, cât și prin principala sa trăsătură – conține cu până la 50% mai puțină cofeină decât o cafea obișnuită. Acest lucru face din KAFUNE LIGHT principala opțiune pentru a te bucura de o cafea espresso excelentă și delicată, oricând de-a lungul zilei, inclusiv seara.
Conținutul scăzut de cofeină este obținut prin procesul inovator de decerare – eliminarea stratului superficial de ”ceară” al bobului verde de cafea. Rezultatul este o cafea delicată și ușor digerabilă, ce păstrează gustul și aroma specifice selecțiilor KAFUNE!

KAFUNE EQUILIBRIO

Este blendul rotund, perfect echilibrat printr-un amestec ideal între Arabica și Robusta. Este creat de experți italieni după ce au studiat preferințele exprimate de români în privința cafelei lor: ușor amărui, parfumat doar cât trebuie, nu foarte acidulat și cu corpolență medie.

KAFUNE SERENITÀ

Este un blend grațios, mai delicat, datorită proporției mari de Arabica din compoziție. Profunzimea și nuanțele sale fructate sunt făcut să inspire și devin numaidecât partenerul preferat de gânduri.

KAFUNE AROMAO

Este un blend de espresso din sortimente Arabica și Robusta. Prăjirea medie îi asigură o amprentă intensă, completată de o aromă desăvârșită. Gustul său este bogat, cu un corp bine definit și un retrogust precum o amintire recentă, puternică, vie. Culoarea este brun deschis, cu nuanțe roșiatice, iar spuma este delicată și consistentă. Prezintă arome intense cu nuanțe de vanilie și bergamotă. Gustul deplin și intens, cu o ușoară aciditate, amintește de alunele coapte. Retrogustul este dulce, cu note delicate de lămâiță.

KAFUNE INTENSO

Este puternic, corpolent și plin de personalitate - un espresso așa cum se bea în Italia, pe care poți să-l savurezi acasă. Creație a artizanilor italieni, care au combinat măiestrit boabele de Arabica și Robusta pentru a obține o cafea aparte, Intenso oferă un gust puternic și sofisticat.

KAFUNE ARABICA

Simbolul eleganței și al încântării simțurilor, KAFUNE Arabica este chintesența celor mai bune soiuri Arabica, într-un ambalaj ideal pentru aparatul automat de pe biroul tău. Desăvârșit de artizani italieni din boabe Arabica 100%, blendul reprezintă maximul a ceea ce se poate obține ca aromă și dulceață dintr-o cafea espresso.
1

Comandă pachetul dorit

Selectează de mai jos unul din pachetele KAFUNE și completează formularul.


2

Termenii convenției

Pentru a comanda pachetul, te rugăm să citești termenii convenției de mai jos și apoi să bifezi casuța corespunzătoare.

DURATA.

Prezenta Conventie intra in vigoare numai dupa confirmarea telefonica de catre un operator al Furnizorului care va contacta Beneficiarul in termen de maxim 72 de ore de la data comenzii plasate pe magazin.kafune.ro si trimiterea prezentei Conventii pe emailul Beneficiarului.

Durata inițială a Conventiei este de 1 (un) an, începând cu data confirmarii, la expirarea acesteia, durata prelungindu-se tacit cu noi perioade a câte 1 (un) an.

CONDIȚII. CONSUM MINIM

Incepand cu cel de-al doilea an contractual, pentru a beneficia de folosinta aparatului si decalcifierea acestuia la interval de 1 (un) an, Beneficiarul este obligat sa plaseze comenzi cumulate de minim 6 kilograme de cafea boabe Kafune/espressor/an, prin comenzi plasate numai prin magazin.kafune.ro, denumit in continuare “Consum minim anual”.

Consumul minim anual reprezinta numarul de kilograme de cafea comandate de Beneficiar, in decursul unui an contractual, la pretul afisat pe site-ul Furnizorului.

Incepand cu cel de-al doilea an contractual, daca Beneficiarul nu a atins Consumul minim anual, Furnizorul isi rezerva dreptul de a rezilia Conventia si de a retrage espressoarele cu efect imediat.

Pentru furnizarea de produse si/sau servicii suplimentare/complementare cafelei, Beneficiarul va putea plasa comenzi online pe magazin.kafune.ro

PREŢUL.Prețul pentru pachet este de 634.39 RON. Achitarea Pretului se va efectua in numerar, în momentul livrării pachetului de către reprezentantul La Fântâna.

PROPRIETATEA. RESTITUIREA ESPRESSOARELOR - Furnizorul îşi păstrează permanent proprietatea asupra espressoarelor şi oricăror altor bunuri pe care le-a transferat în folosinta gratuita a Beneficiarului, acesta neavand dreptul sa il instraineze, imprumute, greveze cu sarcini, etc. De la data preluării echipamentelor riscurile se transmit de la Furnizor la Beneficiar.

Beneficiarul este obligat ca la încetarea Conventiei să restituie espressoarele pe propria cheltuiala în termen de 48 de ore, la unul dintre punctele de lucru ale Furnizorului mentionate pe site-ul Furnizorului, în bună stare, cu gradul normal de uzură al acestora. În caz contrar, acesta se obligă să achite imediat contravaloarea acestora, respectiv echivalentul în lei al sumei de 300 euro/espressor.

Împiedicarea Furnizorului, indiferent de situaţie de către Beneficiar, de a reintra in posesia espressoarelor, şi/sau a oricaror altor bunuri pe care le-a primit in custodie, ca urmare a încetării, indiferent de motiv, a prezentei Conventii poate constitui infractiunea de abuz de încredere, care se pedepseste conform legii.

RECEPȚIA.

Recepția produselor se va face la primirea de către Beneficiar. Orice reclamație cantitativă trebuie făcuta pe loc, prin specificarea acesteia pe documentele de livrare. Luarea produselor în primire de către Beneficiar reprezintă acceptarea mărfii d.p.d.v. al condițiilor privind cantitatea.

OBLIGAȚII. CONDIȚII UTILIZARE ESPRESSOARE

Pentru menținerea espressoarelor la parametrii standard de utilizare Beneficiarul nu poate folosi alt tip de cafea boabe decât cel livrate de Furnizor. Ulterior desigilării pungilor cu cafea boabe de către Beneficiar, Furnizorul nu poate garanta calitatea acestora în eventualitatea intervenţiei defavorabile a unor factori externi sau în cazul folosirii neconforme Instrucţiunilor de utilizare, de exemplu, dar fără a ne limita la: expunerea la razele soarelui, neconsumarea produsului în termen de 3 săptămâni de la desigilare, depozitarea produsului în condiţii neigienice, igienizarea mâinilor înainte de desigilarea pungilor, etc

Beneficiarul este obligat:

- să anunţe imediat Furnizorul la numărul de telefon 021.2007.200, despre orice deteriorare survenită asupra espressorului, etc. şi să nu intervină în nici un fel în vederea remedierii deteriorării. Echipamentele electrice vor fi deconectate imediat de la sursa de energie electrică, până la sosirea personalului calificat al Furnizorului pentru constatare si service.

- sa întrerupă alimentarea cu energie electrică a espressoarelor, în cazul părăsirii locului de instalare, pe o perioada mai mare de 24 de ore. Arderea rezistenţei la echipamente dar şi alte defecţiuni produse din vina Beneficiarului vor fi plătite de către acesta.

- sa conecteze espressoarele numai la prize de curent prevăzute cu împământare măsurată. Încălcarea acestei prevederi exonerează Furnizorul de orice răspundere.

- sa nu permita folosirea espressoarelor de către minori, persoane fără discernământ, persoane cu dizabilităţi fizice grave, persoane cu interdicții stabilite la produsele ce conțin cafea sau derivate ale acesteia, etc.

Încălcarea prevederilor de mai sus privind utilizarea espressoarelor,exonerează Furnizorul de orice răspundere.

ÎNCETAREA CONVENȚIEI. Furnizorul va putea rezilia Conventia cu efect imediat, fara punere in intarziere, fara notificare prealabila si fara nicio alta formalitate prealabila, prezenta clauză constituind pact comisoriu, in urmatoarele cazuri:

i. Începand cu cel de-al doilea an contractual, dacă Furnizorul constată că Beneficiarul nu a atins Consumul minim anual, la finalul fiecarui an contractual, Furnizoul își rezervă dreptul să rezilieze convenția si să retragă aparatul lăsat in custodia Beneficiarului fără o notificare prealabilă. Beneficiarul va fi obligat la restituirea aparatului de cafea in maxim 48 de ore, în caz contrar va suporta contravaloarea de despagubire a acestuia.

ii. Dacă Beneficiarul nu respectă Instrucţiunile tehnice de folosire a espressorului sau instrucţiunile de preparare a cafelei conform standardelor comunicate de Furnizor;

iii. Dacă se constată ca Beneficiarul a furnizat date eronate ori documente expirate. Frauda reprezintă orice acțiune sau inacțiune a Beneficiarului (1) care constituie o încălcare sau o tentativă de încălcare a obligațiilor sale contractuale sau legale, cu intenția de a produce, fie Furnizorului, fie unui terț, a unui prejudiciu, de orice natură, sau de a obține un folos necuvenit pentru sine, sau pentru altul, sau (2) care are drept consecință producerea unui asemenea prejudiciu sau obținerea unui asemenea avantaj.

PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

La Fantana prelucrează datele cu caracter personal ale clienților cu responsabilitate, în conformitate cu prevederile Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și cu legislația secundară aplicabilă în domeniu și are implementate în acest sens măsuri tehnice și organizatorice adecvate.

În vederea încheierii și executări prezentului contract La Fantana prelucrează datele cu caracter personal ale clienților, respectiv: nume, prenume, adresă domiciliu, adresă e-mail, număr telefon, date bancare, în vederea prevenirii fraudelor și ei recuperării prejudiciului în cazul în care este aplicabil, care pot fi dezvăluite către parteneri contractuali La Fantana implicați în executarea contractului cu dumneavoastră, cum ar fi furnizori de servicii de curierat, furnizori de servicii de plată / bancare, furnizori de servicii de marketing, furnizorii de servicii de găzduire / administrare / mentenanță site-uri, furnizori de alte servicii, entități care asistă La Fantana în prelucrarea de date în calitate de împuterniciți, instituții și entități care asistă La Fantana cu recuperarea de creanțe, în cazul în care sunt incidente aceste situații, autorități publice, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Datele personale ale clienților vor fi stocate în baza noastră de date pe toată durata de derulare a contractului și pe o perioadă legala ulterioara, la expirarea careia se vor distruge.

În ceea ce privește datele cu caracter personal transmise, clientul are oricând dreptul de a solicita La Fantana: acces la datele transmise, rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării, portabilitatea datelor, opoziție la prelucrare, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiţiei și/sau Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Pentru mai multe informații privind prelucrarea datelor dumneavostră cu caracter personal, inclusiv cu privire la exercitarea drepturilor legate de prelucrarea datelor, persoanele interesate pot contacta La Fantana în scris printr-o cerere datată și semnată la adresa de e-mail protectiadatelor@lafantana.ro sau la adresa Bd-ul Garii Obor nr 8C, sect 2, Bucuresti, Romania, în atenția Dep. Juridic.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, vă putem utiliza adresa de e-mail în scopul efectuării de comunicări comerciale referitoare la produse sau servicii similare pe care La Fantana, la care vă puteți opune prin bifarea căsuței de mai jos, sau oricând prin accesarea link-ului pus la dispoziție în e-mailurile de comunicare comercială pe care le primiți din partea La Fantana.

DISPOZIŢII FINALE ŞI TRANZITORII.

Beneficiarul declară pe propria răspundere că datele de identificare furnizate sunt exacte si conforme cu realitatea.

Declar pe proprie raspundere si sub sanctiunea prevederilor Codului Penal in privinta falsului privind identitatea ca datele furnizate imi apartin. Intrucat prezentul demers implica un contract la distanta care produce efecte juridice intre parti, inteleg ca La Fantana colecteaza si stocheaza adresa mea IP in scopul certificarii, trasabilitatii si non-repudierii actului de vointa exprimat in sensul contractarii produselor si serviciilor La Fantana.

Prevederile din prezenta Conventie se completeaza cu dispozitiile Termeni si Conditii privind vanzarea online de pe website-ul Furnizorului.

3
3

Completează și comandă

Te rugăm să completezi formularul de mai jos cu datele tale:
Oferta se poate comanda și în numele unei entități juridice, selectează opțiunea Persoana Juridică de mai jos.